Werkwijze

Dit stappenplan zorgt ervoor dat jouw app-idee een groot succes wordt!

Introductie

Je bent met jouw organisatie opzoek naar iets nieuws, iets wat jouw interne en/of externe bedrijfsproces(sen) een boost moet geven. Een eigen app! Wij helpen graag en zullen met jou al je wensen en behoefte doornemen om een unieke app te realiseren en te gaan voor het beste resultaat.

Concept

Nadat al jouw wensen en behoeften zijn besproken, gaan we door naar het bouwen van een concept. Tijdens deze fase staan jouw idee├źn, gecombineerd met onze kennis, centraal. Wij zullen een opzet maken die in grote lijnen duidelijkheid zal geven over hoe jouw app eruit komt te zien. Na goedkeuring van het concept zullen wij jou op de hoogte brengen van evaluatiemomenten en deadlines.

Ontwerpfase

Tijdens deze stap ligt de vormgeving van jouw app ten grondslag. Om de app perfect op jouw wensen en behoeften aan te laten sluiten, zullen wij met jou de inrichting en het design op evaluatiemomenten zorgvuldig doornemen. Tijdens deze momenten kun jij jouw visie op de voortgang geven en indien nodig voor nieuwe input zorgen. Zodra jij tevreden bent met het voorlopige resultaat, gaan wij aan de slag met de ontwikkeling.

Ontwikkeling

We zijn aangekomen bij misschien wel de belangrijkste fase in het proces, de ontwikkelfase. Hierin zullen wij het design van de app voorzien van de benodigde functionaliteiten en informatie. Vervolgens zullen wij jou een conceptversie presenteren die na de feedback zal worden vertaald naar een definitieve versie.

Testen

Tijdens het testen van jouw app wordt gekeken of alle functies overeenkomen met het te bereiken doel, de app van alle gebruiksgemakken is voorzien, bugs uitgesloten zijn en alle versies van iOS, Android en Windows worden ondersteund. Na de ontwikkeling en het uitgebreide test proces gaan wij er vanuit dat m.b.t. de app, jou niets meer in de weg staat het beoogde resultaat te behalen.

Onderhoud

Wil je de app verder laten ontwikkelen in de toekomst, kleine aanpassingen doorvoeren en software automatisch laten updaten? Ook daar hebben wij aan gedacht! Door middel van een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat jij optimaal gebruik kan blijven maken van de app.